Autor Wątek: BASH STUDIO HEAD  (Przeczytany 138303 razy)

Offline Budzan

• Pr0
Odp: BASH STUDIO HEAD
« Odpowiedź #225 24 Maj, 2010, 14:39:02 »
jak czytam Wasze wypowiedzi to jestem pewien ze nie potraficie czytac ze zrozumieniem i wyłapujecie tyko to co Wam odpowiada.

ja np  napisałem, że wzmak gra ok i że jest głośny - ale tego nikt nie wychwycił :D orazu pojebała sie lawina ze wzmak jest chujowy i nikt nie pomyslal ze skoro u mnie, po regulacji bylo ok i wzmak byl za jasny a nie za ciemny, to chyba jednak nasuwaja sie pewne wnioski?

widze ze tutaj to juz tylko potraficie sie pałować nad mesami, albo nad fotkami danego sprzetu nie zaglebiajac sie za bardzo w opis. wystarczy jedno zdanie ze cos jest  nie tak i zaraz trach lawina ze wszystko jest chujowe :/

podobnie bylo z mayonesami. ktos puscil jedno zdanie ze chujowe i zaraz cala marka byla skreslona przez cale forum, a teraz nagle co drugi chce mayo i uwaza ze to najlepsza marka..

ja chyba jeszcze raz napisze, bo kurwa, nikt chyba nie doczytał.
U mnie wzmak nie basuje, był za jasny, co potrafię zrozumieć biorąc pod uwage wewnetrze ustawienie gał. po regulacji w srodku jestem w 90% w brzmieniu ktorego chce, wiec mysle ze osiagne to co chce siedzac ze wzmakiem jeszcze chwile. pisze jeszcze raz -> moj wzmak gra dobrze.

dla tych co nie doczytali. moja paka to 1x12 noisy box pro tolex, na emi legend v12.
wzmak jest głosny.

co tez ciekawe nikt nie wychwycil ze na mojej pace wzmak jest glosny, a na 4x12 harva cichutki :D

gitary na jakich gram z bashem:
Mayones Setius GTM z merlinem eclipse i singlem classic strat
mayones telecaster z merlinem legend i tele neck.