Autor Wątek: Marshall 2203KK - Kerry King  (Przeczytany 31298 razy)

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
Odp: Marshall 2203KK - Kerry King
« Odpowiedź #50 17 Mar, 2010, 21:53:33 »
hehe dobrze mnie rozumujesz, poprostu teraz muszę bronić swoje zdanie

na tym forum tak sie nie da. do ostatniej krwi bedziemy sie bic o nasze racje, i to, ze wiemy najlepiej na swiecie! a nie jakies pajace z internetu albo co gorsza z okladek pism muzycznych.

bo kolega Bloo twierdzi iż JCM800 się nie opłaca podczas gdy ja nadal uważam, że jest to lepsze rozwiązanie szczególnie dla muzyka który potrzeuje własnie tę pętlę...

dla muzyka ktory potrzebuje petle to faktycznie najlepsze wyjscie - nie moge sie nie zgodzic :D

Co do powerampu to zmieniasz biasa i wkładasz sobie KT88 ale po co to komu,

ale jestem debil. ostatnio chcelismy zapakowac 6L6 do innego Marshalla i pan serwisant powiedzial ze sie nie da, bo by trzeba piec powaznie rozgrzebac, a musial byc pewnie glupi, bo przeciez wystarczylo zmienic biasa!

da się wogóle w polsce kupic KT88?

da sie w Polsce kupic KT88.

Osobiście uważam, że marshall to firma EL34 bo swoją sławę rozwineli na ampach z tymi własnie valvami a jeśli nie pasuje komuś marshallowskie brzmienie to po co wogóle pchać się w tę firmę ;d ?

a ja lubie fajne brzmienie i kolo ukladu odprowadzania wilgoci lata mi jaki to ma napis. moze nawet sie nazywac Eltron. i mysle ze to wbrew pozorom rzadkie podejscie, bo duzo ludzi MUSI miec napis LGNE, ZMARSZCZAL albo MIĘSO DUŁAL, ale tak naprawde to te wzmacniacze roznia sie tylko napisem i tym, ze sa fajne albo sa chujowe.

Nie będę dłużej o tym dyskutował każdy ma prawo do swojego zdania - ja wasze szanuję ;)

wiesz co, ja chyba tez nie bede juz o tym dyskutowal ;)
Łe tej.