Autor Wątek: 8 strunowki Agile  (Przeczytany 81639 razy)

Offline pan mikos

• Pr0
Odp: 8 strunowki Agile
« Odpowiedź #100 29 Gru, 2009, 15:31:41 »

Gościu, zamiast się tak nerwicować przyłóż się do przeczytania tego co napisaliśmy, ale na spokojnie, bo chyba przez te nerwy zapomniałeś zrozumieć czytany tekst...

prosty sposób na ucięcie tematu  ;D

Nie stary, po prostu nie uważam, że rację ma ten kto się więcej razy powtórzy.
dla ciebie Agile jest tematem nieopłacalnym spoko tylko po kiego grzyba wciskasz swoje poglądy cenowe i jakościowe innym?

Jeśli uważnie przestudiujesz kilka ostatnich postów to zauważysz, że nie tylko dla mnie, ale co z tego? Mamy się nie odzywać, nie obrażać majestatu? Pff...
Nic nikomu nie wciskam, dzielę się swoim poglądem. Że jest on merytoryczny to mam go sobie schować w kieszeń i napisać "łał ale bym ją ukochał"?
Zauważyłeś, żeby komuś (prócz Ciebie oczywiście) przeszkadzało to co napisałem? Bo ja odniosłem wrażenie, że kilka osób jakiś sens w tym znalazło i przy okazji coś wartego uwagi napisało. Stawiasz się w obronie biednej społeczności, której to wciskam swoje poglądy. Nie czujesz tu paranoi?

Mogę sie założyć że każdy kto zna te gitary już sobie liczył ile to wyjdzie ze sprowadzeniem...

O joj, jak takiś hardy to bardzo chętnie przyjmę zakład, powiedz tylko o ile.

więc ameryki nie odkryłeś i nie wniosłeś do tematu nic nowego.

OK, jeśli dysponujesz tak zajebiście świeżymi i pełnymi informacjami o cenach usług związanych ze ściąganiem sprzętu z USA to proszę załóż temat, w którym przedstawisz dokładnie co ile kosztuje. Niejeden, a przynajmniej ja, chętnie skorzysta. CZEKAM.