Autor Wątek: Szkoła Rocka - co sądzicie o takiej szkole?  (Przeczytany 24656 razy)

Offline pele

• Gaduła
cena jest ustalona za godzinę nauki (60 minut) - 50zł. i nie jest to mocno wygórowana kwota. Niestety wszystko trzeba utrzymać, sprzęt i jego konserwacja i częste naprawy
częste naprawy? zakładacie że uczniowie będą psuć? czy wam się tylko sprzęt tak szybko zużywa?...
zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Czy to aby jest tak dobrze, kiedy uczeń przychodzi do was na lekcje, dostaje gitarę i wzmacniacz na 60 minut. A po tych 60 minutach wraca do domu, bierze do ręki swojego paździerza, gdzie akcja strun jest na wysokości 1cm i pierdziawki i próbuje powtórzyć ćwiczenia. Tylko proszę, bez tłumaczenia, że gra na kiepskim sprzęcie wyrabia siłę palców czy innych takich.

Wrócę jeszcze raz do ceny, bo mnie to trochę dziwi. Tłumaczenie jej naprawami sprzętu (?), regulacjami itd, rozśmieszyło mnie. Rachunki rozumiem, ale to też nie tłumaczy takiej wysokiej ceny. Nie lepiej powiedzieć, że chcecie zarobić i zachować chociaż pozory szczerości? Przecież to naturalne, jak już pisałem w swoim poprzednim poście, to biznes jak każdy inny.

No i to, o czym mleko pisał. Dziwne że na waszym profilu nie ma nazwiska właściciela szkoły. Można się dowiedzieć czemu? Pytam bez żadnych podtekstów, po prostu ciekawi mnie takie posunięcie. kiepska opinia w branży? nic innego mi nie przychodzi do głowy..

Nie atakujcie Nas tylko a wszyscy będą zadowoleni i chętni do dyskusji na ten temat.
wątpię, żeby ktoś chciał Ci tutaj odstraszać klientów :). pytasz o zdanie, więc należy się liczyć z krytyką.

Pozdr.