Autor Wątek: Szkoła Rocka - co sądzicie o takiej szkole?  (Przeczytany 24708 razy)

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
Tak na marginesie czy myślisz, że 10 letni człowiek wie kto to jest Piotr Kupacha lub jakikolwiek inny "znany muzyk" polskiej sceny?

owszem nie :D ale to nie 10-letni czlowiek placi za taka przyjemnosc, i jako potencjalny rodzic dzieciaka ktorego wam podsylam wolalbym wiedziec ze oddaje go w rece full pro ekipy. robi mi to duza roznice, szczegolnie jesli mialbym za to placic takie kosmiczne pieniadze.

Jak Twoim zdaniem powinno wyglądać takie portfolio? Pytam gdyż chcę aby było jak najlepsze i każda rada jest cenna.

tak, zeby caly patetyczny opis szkoly na MS nie przeszkadzal mi uwazac wykladowcow za zajebistych muzykow i nauczycieli. i raczej nie chodzi mi o ogladanie zdjec z koncertow. poogladaj sobie widea YouTubowych szkolek grania na wiosle, wiara wstawia tam przykladowe lekcje i dopiero po nich reklamuje swoje uslugi (podobalo ci sie, to zaplac, pokazemy ci reszte). i w takiej sytuacji nie musza to byc zajebiscie znane nazwiska.

patrz jak Adam Fulara reklamuje swoja ksiazke o tappingu oburecznym, cala promocja opiera sie na tym, ze porozkladal po wszystkich mediach male sample lekcji, pokazal CO mozna zrobic przy pomocy ksiazki, JAK to zrobic, i zachecil mnie tym bardziej niz jakimkolwiek opisem. ok, nie kupilem tej ksiazki bo ten temat jest mi zbedny, ale wiem ze jakbym mial komus to polecic, to moge to zrobic bez zająknięcia.

promocja dzwignia handlu, czy jakos tak.
Łe tej.