Autor Wątek: Ostatnio oglądane filmy  (Przeczytany 652747 razy)

Offline Tolein

• Pr0
Odp: Ostatnio oglądane filmy
« Odpowiedź #50 30 Lis, 2009, 23:53:48 »
Za namową "koleżanki" obejrzałem film pt. Love and other Disasters.
Generalnie tytuł się przewinął podczas rozmowy o Brittany Murphy i innym z nią filmie który ostatnio sobie odświeżałem Uptown Girls.
Ja wiem, że to wszystko może wyglądać nieco groteskowo (xD) ale jak dla mnie te filmy są na prawdę fajne. Niby nic poważnego - komedie - ale przede wszystkim nie są idiotyczne, mają świetne dialogi i ogólne pojęty humor - nie są też dla dzieci (no, Uptown Girls może i jest, ale ten drugi tytuł niekoniecznie).
Poza tym, dawno nie oglądałem filmu o gejach który mi się podobał i mnie śmieszył. (mam takiego kumpla BI który mnie częstuje takimi tematami od czasu do czasu (patrz np. film XXY) i w większości są dość żygowe xD).
No i ekstra cycki Brittany Murphy.... *-* ...która zresztą chodzi tam przez pół filmu roznegliżowana... ;)
Komedia niby nieco silly, bo jak każda współczesna komedia romantyczna kończy się wielkim różowym happily-ever-after, ale też ten temat został dobrze w tym filmie obśmiany, więc się to równoważy. No i te genialne motywy ze scenariuszem.
Polecam gorąco, zamierzam tym razem samemu zaprezentować kumplowi BI film o gejach. Zobaczymy co stwierdzi. Ja w każdym razie dam mocne 8/10.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon