Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 495069 razy)

Offline Nitram

• Google Master Class
  • Pr0
  • Beerserker
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #75 12 Sty, 2008, 15:34:06 »
Witam wszystkich!

Już tu kiedyś zawitałem na jakiś czas ale zrobiłem małą przerwę i wywaliło mi konto ;)
Anyway... Przypełzłem tu za Niktem i Sinnerem z forum muzyczny.pl gdzie opierdalam się i offtopuję od dłuższego czasu... Cel mojej wizyty: powkurwiać Sinnera jeszcze bardziej ;) I może czegoś się nauczyć... Jako, że forum muzyczny.pl zaczyna trochę być domowym przedszkolem i użytkownicy którzy naprawdę posiadali jakąś wiedzę zaczęli coraz mniej się udzielać przylazłem tu w poszukiwaniu nowego cieplutkiego domku :D
Gram jak na człowieka z lasu przystało... 3 lata (chyba...) to jednak troszkę jeszcze za mało żeby było się czym chwalić :/
Granie na stojąco śmierdzi :P Laney TF200 śmierdzi... Epi LP Std+ (sh5,emg60a) jest zajebista :D
Uwielbiam Zakka W. i jego zespoły (Pride&Glory rządzi jeśli chodzi o southern rock), Metallica, Coma, Andy Timmons, Norah Jones :) - to się najczęściej pojawia na mojej playliście w Winampie :P Oczywiście jest jeszcze mnóstwo innych zespołów które uwielbiam... A kolesia zwanego BULB czczę ponad wszystko :D http://myspace.com/iambulb

JESTEM MĘŻCZYZNĄ I KOCHAM KOBIETY!!!

Aha... Uwielbiam CZEKOLADĘ!!! Ćpam endorfiny...
« Ostatnia zmiana: 12 Sty, 2008, 16:04:44 wysłana przez Nitram »
Some day... She'll be moaning just like i want to...