Po dokładnym przestudiowaniu muszę uzupełnić opis siebie popełniając posta pod postem
Więc nie jestem gejem... No niestety żal dla niektórych chłopaków
Jako, że wcześniej nie napisałem nic o sobie tylko o sprzęcie, bo taki skromny ze mnie gość
To piszę teraz.
Więc pojawiam się tu i tam pod tajemniczym nickiem Mery_Sycow. Mery mi mówią i jakoś da się z tym żyć. Nawet się przyzwyczaiłem
A Syców, bo stamtąd pochodzę - małe miasteczko, ale mmm z klimatem mega. Nie mamy miejskich, a pały to swojaki, więc nikt się nie ma czego bać. Jak na bronka, to tylko do parku. Nie słyszałem, żeby ktoś mandaciaka zarobił
W ogóle coś mało ludzi tutaj z niedużych miejscowości raczej :!: Ogólnie gram na gitarze coś koło 7 lat, ale pierwszy elektryk był sporo później niestety i to na radiu Śnieżka :|
Teraz mam jakieś 23 lata i męczę się z magisterką na Politechnice Wrocławskiej (Elektronika, Akustyka) i pomieszkuję we Wrocławiu.
A no i co drugi ludek jedzie na Mayo, że to, że tamto itd., a tu się okazuje, że sporo z nas je ma i się ludzie boją chwalić :shock: Ja tam nie narzekam - ograłem już bardzo dużo gitar różnej klasy i za różną cenę i uważam, że są w porządku. Mam nadzieję, że jak ktoś coś tam narzeka, to miał je e ręce i testował :wink: Jak coś, to służe pomocą z moim SeGTM. Żeby nie było, że wychwalam pod niebiosa - wiem są lepsze gitary. A jej nie sprzedam i nie jest to związane, że bym na niej stracił
Amen!