Autor Wątek: Opinia o lutniku (Segno) oraz Grzegorzu Kolasińskim  (Przeczytany 38698 razy)

Offline felix0

• Gaduła
    • Struganki w drewienku
Kurcze dziwna sprawa, że gość psuje sobie renomę.
Faktycznie nie za ciekawie nabił mi progi, sam po nim musiałem poprawiać po szlifie. Nie zaokrąglił mi profilu progu.
Też nie do końca byłem zadowolony ze zrobienia podstrunnicy z wenge (mam dwie dziurki małe- chyba mu maszynka zjechała i zakitował to kitem, dopiero przy polerowaniu zauważyłem),
 ale zapłaciłem za podstrunnicę  z nabiciem progów (progi kupiłem osobno) i przyklejeniem 150 zeta to nie ma co narzekać (robiona na CNC  - to mnie zwiodlo)
Ale w przyszłości zrobię sam będzie lepiej :)

Ale co dziwne:
Byłem u niego 4 razy i widziałem gitarę klasyczną, koncertową, naprawdę z wyższej półki, właściciel zapragnął wymianę górnej płyty rezonansowej bo mu źle brzmiała.
Kiedy przyjeżdżałem kolejnym razem,  widziałem postępy przy robocie na prawde świetna robota.
Widziałem ją w końcu zrobioną i pomalowaną (ożyłkowania i inne bajery) naprawde nie było widac trepanacji.

Może gość nie czai blusa jeżeli chodzi o elektryki, ale zrobił NTB telecaster i tez byla niezła hmm.......

Szkoda, że tyle kasy dałeś na gryf i jeszcze nie jesteś zadowolony
pozdrawiam
felix
Tak, tak - powiedział szpak.
https://itsoftcare.pl