Ten lexicon to musibyc fajny grat, tyle ze obsluga z tego co mi sie udalo dowiedziec nie nalezy do intuicyjnych. Dla niektorych to problem(przechodzilem przez PODy,vetty i pare multi rackowych. Im dalej wlas,tym mniej mam cierpliwosci do tego cholerstwa,wole grac niz programowac). Obsluga majora jest prosciutka i przyjemna. A tak jak juz wspominalem, z moim zero problemow jak narazie(na szczescie) a ma juz ze dwa lata. Jak sie bedzie pierdolic, to pomysle nad 2-ka albo czyms pancernym w stylu g-systemu.
Jezeli chodzi o transparentnosc, to ja jestem na tyle gluchy ze mi nic a nic w majorze to nie przeszkadza, moze ten czy inny unit bedzie lepsiejszy o jakis promil pod tym wzgledem ale co z tego jak juz major jest bardzo fajny.
A co do bramki, to da sie ustawic aby spelnialo swoja role i nie zjadalo brzmienia(przynajmniej w moim rigu).Wczesniej mialem w Intellifex'ie HUSHa i brameczka w majorze wcale mnie nie mierzi. Tuner jest jaki jest, nie za szybki, ale rowniez uzywam i daje rade bez petersona albo wypasionego KORGa