Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 495076 razy)

Offline headcharge

• Pr0
    • OVKHAOS
przedstaw sie
« Odpowiedź #75 11 Gru, 2007, 19:13:30 »
Witam, troche pozno jak na przywitanie ale... ;] Jestem Fasol Studiuje TIR (Turystyke i Prokreacje) :D na sggw w wawie. Na gitarce gram gdzies ze 4 lata. Gram na zakazanej firmie, (elo Sinner) i od niedawna na podzie XTL. Zbieram kase na koncowke i paczke 2x12. Udzielam sie na gitara.pl pod tym samym nickiem.

Gdzie od jakis 9 miesiecy gram w kapeli, ktora zalozylem z kumpel z podstawowki/gimnazjum oraz jego bratem. Powoli zabieramy sie za szukanie wokalu, jestesmy w trakcie domowego nagrywania naszych 6 kawalkow. Moze za jakis czas, rozejzymy sie za 2 gitarzysta. Generlanie gramy, mhhh bo ja wiem, jakis hardcore, nie mam pojecia. Zreszta po co sie szufladkowac... wiem, ze gramy w drop A :D

Nie mam 7, jednak ostatnio sie zajaralem jak ogorek do lampy, zeby jedna miec, gdy uslyszalem, ze mozna zassac z UESA, c-7 hellraisera za smieszna kase. Jak dobrze pojdzie to w ten piatek ogram wlasnie to wioslo, u mojego basisty kumpla z roku. Mam dylemat czy spzredac swoje wioslo i kupic wlasnie cosi ktakiego.

Nie jestem gejem, homofobem tez. Pozdro