Autor Wątek: Tesseract  (Przeczytany 131985 razy)

Offline tomek

• Nowy użytkownik
Odp: Tesseract
« Odpowiedź #25 22 Wrz, 2009, 01:56:32 »
a tam dziwnie :)
ta impreza ma być taka trochę bez sensu. rok temu niby tez głównie post rożne takie ale udało się wcisnąć "nie pasujące" zabawki. jak dalek czy venetain snares. w tym roku też jeszcze dojdą "inne" projekty, więc jak macie ochotę to sprawdzajcie lasta - www.lastfm.pl/event/1046004+Asymmetry+Festival+II czy już bardzo niedługo oficjalna stronę www.asymmetryfestiv al.pl.

szczerze mówiąc chyba nie wiem jaki jest profil tej imprezy, ale daje możliwość zapraszania rzeczy które inaczej było by ciężko w pl zobaczyć. nie wiem też czy te kapele są w kręgu zainteresowań tego forum, ale zachęcam do sprawdzania sampli. sporo czasu jeszcze do imprezy. a "większe" nazwy zostaną dopiero podane.

od ostatniego mojego wrzutu doszła nowa kapela czyli time to burn z francji.
www.myspace.com/timetoburnband | www.wearetimetoburn .free.fr

a tutaj lans teledysk www.vimeo.com/groups/highdefinition/videos/6087437

___________________ ______________

EDIT do lineupu doszło też JESU - www.avalancheinc.co .uk/jesu.html | www.myspace.com/officialjesu

a wracając do tesseract właśnie dostałem od nich @ z takimi różnymi głupotami.

here are some good your tube vids of us. some studio, some live and a random video some US fans made whist working at subway.

Feel free to link to what ever you like:

more info to come soon

zwłaszcza 3 linki rządzi \m/. a te "soon" to nowe z nowym wokalista które wkrótce mamy dostać, to też wyślę Wam info.
« Ostatnia zmiana: 30 Wrz, 2009, 17:47:18 wysłana przez tomek »