Autor Wątek: Sidewinder  (Przeczytany 54019 razy)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Sidewinder
« Odpowiedź #25 28 Lis, 2007, 12:29:23 »
Cytat: "Bash"
Nie wiem Sinnerze o co ci chodzi i czemu tak się "czepiasz" Jeśli nadal żywisz urazę
do tamtego maila to po prostu przepraszam że tak drastycznym poczuciem humoru
cię potraktowałem.

No co Ty :) Jesli Ty to odbierasz jak atak to przepraszam. Wiesz, uwazam, ze masz tak silna pozycje na rynku, ze glupie i nieudolne proby pstryczna w nos z mojej strony nic nie znacza...

Szymon, ja nie chce Ci smrodzic, szczerze mowiac, to mam do Ciebie wielki szacunek z tego powodu, ze z domowego dlobacza stajesz sie powazna figura i stanowisz od dluzszego juz czasu konkurencje dla o wiele wiekszych od Ciebie producentow w naszym kraju. Kolejny szacunek za mistrzostwo marketingu, sam wkraczam w te rejony (inna dzialka dla jasnosci) i podziwiam zrecznosc z jaka sprzedajesz swoj produkt i nie mam interesu w przypierdalaniu sie do Ciebie.

Poprostu nie rozumiem, gdzie lezy plus w montowaniu "tremolo" do palnika o takim zastosowaniu, uwazasz, ze to atut? Mamy rozne wyobrazenia na temat uzytkownikow, uwazam, ze opcja trem bedzie jeszcze zadziej uzywana, niz prostownik

Nie jestem pewny, czy z mojej strony mam nadal ochote na ciagniecie dyskusji, jesli traktujesz moje wypowiedzi jak chamska ofensywe :roll:

pozdrawiam

Cytat: "neyoam"
ej o co Ci chodzi?Bo naprawdę nie kapuję.Zapewne źle mnie zrozumiałeś.

PS. z czasem oczekiwania na wzmak chodziło mi o zwykłą informację.Nie robię sobie jaj, ani nie pytam ze złości.

wybacz ziom  :oops: