Eh... dobra cena = dobra cena. Nie mieści się w tym pojęciu strata 50% wartości, to jest chyba oczywiste.
Poza tym zasada jest prosta - nie chcesz, nie kupuj, nikt nie zmusza.
Ja nie mam żadnego interesu w tym, żeby reklamować, czy faworyzować jakąkolwiek firmę i patrząc na to ile razy zmieniałem wzmacniacze, preampy, heady, paczki itp. to nie ma dla mnie większego znaczenia napis na danym produkcie, ale to jak brzmi dany produkt.
Oczywiście ale to IMO jest troszkę na zasadzie "to jest kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje". Tylko to ucina każdą ciekawą rozmowę, bo wszystko jest kwestią gustu. Tak samo nikt mnie nie zmusza, wiem o tym, po prostu wyrażam swoje zdanie

Nie tweirdze że masz jakikolweik interes w tym żeby polecać NB, bo wierze że polecasz je z czystej chęci doradzenia dobrze brzmiącego sprzętu. Ja Ci jedynie przedstawiłem jakie widzę w tym minusy. Jeśli idzie o NB to sopędziłem już wiele godzin rozmyślając jaka pkę u NB zamówić. Kusiła mnie cena bo faktycznie za oferowaną jakość, cena jest śweitna. Ale za każdym razem jednak sie rozmyslałem, potem nie miałęm kasy i teraz jak musiałem wyprzedać kilka rzeczy które robiłem sobie na zamówienie, to zauważyłem że muszę być przygotowany na to żeby wyciągnąć w krótkim czasie z tego jak największa kasę tracąc przy tym jak najmniej. Bo kolejną wadą oprócz ceny za jaką się sprzeda, jest czas w jakim się to zrobi (Pakę Labogi, czyli jednak jakiejś już bardziej znanej marki) sprzedawałem prawie rok. Mogłem wcześniej ale koleś napisał mi śmieszną sumę i jeszcze przesyłkę kurierem w gratisie chciał xD