Autor Wątek: Dział OTE  (Przeczytany 45005 razy)

Offline maarioo

• Pr0
Odp: Dział OTE
« Odpowiedź #50 30 Cze, 2009, 22:59:04 »
nie no, porażka Panowie.
nie chcę się już kłócić, ale serio - to, co napisał taki dla przykładu mondomg to szczera prawda.
grupa ad/mod ( a przynajmniej jej część ) nieco przegina - niby nic, bo to przecież tylko kilka usuniętych postów, parę mało-podstawnych ostrzeżeń, czy taki niby nic nie wnoszący dział OTE, ale to powoli zaczyna wzrastać do niepożądanych rozmiarów. każdy powinien być sobie równy, włącznie z grupą ad/mod, a jednak nie jest. w tym wypadku kiedy ktoś 'z góry' popełni błąd, bądź żre się z normalnym userem, zostaje bez winy, a tylko użytkownik ponosi konsekwencje ( vide konfrontacja Leon vs Vlad ). taki przykład, bo 'nierówności' było już więcej. śmiesznie przedstawiała się też sprawa niezdrowych podziałów - 'władza', 'koledzy władzy', 'szaracy' - myślę, że rozumiecie o czym mówię.
i tak - ogółem chyba nie wniosłem, ani nie wniosę nic do dyskusji, więc na tym poprzestanę.
najciekawsze jest teraz to, że w sumie odczuwam już lekką obawę, czy nie zostanę zaraz ukarany za mały sprzeciw, bądź wytknięcie błędów :-\ a tak być chyba nie powinno, bo zachowałem odpowiednią kulturę wypowiedzi, tak jak i wszyscy w tym topicu, choć nie wszyscy wyszli z tego bez szwanku.