Napiszę tylko, że smutno mi się zrobiło, jak to wszystko przeczytałem.
Strasznie was ludzie polubiłem i nabrałem ogromnego szacunku (zwłaszcza po wizycie w Sosnowcu i warszawskim zlocie), korzystając z kompa najpierw sprawdzam pocztę, a potem od razu wchodzę tutaj. Usunięcie OTE przeżyję, ale coś chcę powiedzieć przy okazji:
zawsze uważałem, że potrzeba dwóch rzeczy, żeby dwoje ludzi się naprawdę polubiło (pokochało? jak kto woli) - wspólne zainteresowania i poczucie humoru.
Bez pierwszego składnika jest tylko zabawnie i kiepsko merytorycznie, a bez drugiego sucho i drętwo, mimo obfitości danych.
Proponuję wszystkim zapomnieć o sprawie, przeprosić się z szydercami i podziękować bardziej cierpliwym.
Spoiler Mam nadzieję, że poprzez rejestrację na toncecord.pl nie zostanę przez nikogo znienawidzony? Bardzo zależy mi na dobrych stosunkach zarówno z jednym, jak i z drugim 'obozem' (że też do tego doszło). Jeśli natomiast przedstawiciel którejś ze stron ma zamiar posądzać mnie o dwulicowość lub niezdecydowanie, to znaczy, że zwyczajnie nie szanuje mojego wyboru, bo tak właśnie zdecydowałem.