Fireboy cieszę się że masz taki stosunek do tego. Bo myślę że obie strony się za bardzo spięły a to nie sprzyja sensownej rozmowie. Co do atmosfery - wybacz, ale od dłuższego czasu sprawdzam ssa tylko z moderatorskiego obowiązku. Co jest o tyle smutne, że kupę ludzi tutaj cenię i lubię. A kilka osób z premedytacją robi czarny PR w celu promocji Czegoś Co Nadeszło W Wersji Beta
I to mnie zniechęca do uczestniczenia w życiu forum na którym jestem dłużej niż 99% tzw. Twardych Obrońców Niezawisłości SS7
Vlad - machaj szableką gdzie indziej, jak już pisałem Twojemu poprzedniemu wcieleniu na tym forum, to nie pigmej
Musza - nie sądzę. Klimat tego forum powstał gdy było tutaj kilkudziesięciu ludzi dla których to było jedyne miejsce w polskiej sieci w którym mogli się przyznać do swojego kalectwa
i nie odpowiadać od razu na pytanie "a po co ci ta siódma struna?". Potem zaczął się trolling i dostaliśmy łatkę forum na którym garść ludzi liże się po jajach. No bo kurwa mać przecież spróbuj zwrócić uwagę którejś ze świętych krów tego forum
Nawet teraz bronicie ich jak niepodległości, nie zauważając że to zwyczajne pierdolenie w bambus, promo kosztem ciężkiej pracy innych ludzi