zapraszam na nowe forum, które startuje dzisiaj. Niestety SS7 schodzi na psy. Admini zaczynają wprowadzać jakieś PiSowskie metody działania. Mi i kilku osobom z forum przestaje to opowiadać (Sinner, Wróbel, James, RadekM, Wuj Batman, Fireboy...). Dlatego ruszamy z forum, gdzie będzie można pisać wszystko czego dusza zapragnie. Nikt nie będzie cenzurował postów na podstawie światopoglądu. Pod obstrzałem będą tylko ludzie, którzy wypisują dyrdymały albo Ci, którzy będą obrażali innych. Sinnera i mnie już prawie na SS7 nie ma, a jak tylko ruszy www.tonecord.pl (już dzisiaj), to już wogóle nas nie będzie. Mamy w planach przeciągnąć na swoją stronę wszystkich sensownych gości z SS7, SS6, GZ i pigmeja. A obok forum, a w zasadzie przede wszystkim (bo docelowo forum będzie tylko cząstką portalu) chcemy stworzyć najbardziej opiniotwórczy portal muzyczno-gitarowy w tym zasranym kraju. Obszerne testy, materiały video, wywiady, wasztaty...
dzisiaj ruszamy, rejestruj się i udzielaj, a jak uważasz, że warto zaprosić jakichś fajnych ziomków, to dawaj im namiar
mniam mniam. fajni jestescie chlopaki, w chuj fajni. szczegolnie podoba mi sie ten tekst o testach, materialach wideo, wywiadach i warsztatach. moze macie w zamiarach kosic siano od dystybutorow za testy? podobno to dobry interes
tym bardziej mnie to ciekawi, bo jakos na sevenstring/sixstring nikomu pisac sie juz nie chcialo/nie mieli czasu/byli zajeci/chujwiecojeszcze.
bedziecie dalej moralizowac? ktos bedzie na tyle zajebisty?
PS. tak, podziekujcie mi za reklame TC.pl