Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Tarrant w 09 Mar, 2025, 20:51:21Cytat: Mother Puncher w 09 Mar, 2025, 20:02:45Cytat: Tarrant w 09 Mar, 2025, 19:04:00Polska wycofuje się z traktatu ottawskiego. Coś się szykuje.Tzn. co się szykuje? Masz jakieś tajne info? To się podziel, co tak żydzisz. Jakieś wytyki w MON? Jakie masz, dawaj powiedz, pewnie wiesz coś więcej niż inni. Mnie wujek szwagra teścia kuzyna co lampy montował w gabinecie asystenta podsekretarza wiceministra skarbnika mówił, że zmienili Liptona na Sagę, więc możesz mieć rację, że coś się dzieje.Dżiz, men, nie zesraj się.Za późno...
Cytat: Mother Puncher w 09 Mar, 2025, 20:02:45Cytat: Tarrant w 09 Mar, 2025, 19:04:00Polska wycofuje się z traktatu ottawskiego. Coś się szykuje.Tzn. co się szykuje? Masz jakieś tajne info? To się podziel, co tak żydzisz. Jakieś wytyki w MON? Jakie masz, dawaj powiedz, pewnie wiesz coś więcej niż inni. Mnie wujek szwagra teścia kuzyna co lampy montował w gabinecie asystenta podsekretarza wiceministra skarbnika mówił, że zmienili Liptona na Sagę, więc możesz mieć rację, że coś się dzieje.Dżiz, men, nie zesraj się.
Cytat: Tarrant w 09 Mar, 2025, 19:04:00Polska wycofuje się z traktatu ottawskiego. Coś się szykuje.Tzn. co się szykuje? Masz jakieś tajne info? To się podziel, co tak żydzisz. Jakieś wytyki w MON? Jakie masz, dawaj powiedz, pewnie wiesz coś więcej niż inni. Mnie wujek szwagra teścia kuzyna co lampy montował w gabinecie asystenta podsekretarza wiceministra skarbnika mówił, że zmienili Liptona na Sagę, więc możesz mieć rację, że coś się dzieje.
Polska wycofuje się z traktatu ottawskiego. Coś się szykuje.