Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1758941 razy)

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Prawda, że ludzie forumowi podorastali. Tutaj jestem od 2011 roku, emigrowałem z gitary.pl na której byłem chyba z 5-6 lat. Jaka jest średnia wieku tutaj: 35-40 lat? Niedługo wejdziemy w kryzys wieku średniego.

Jak to "niedługo"? Panie, ja tu zajrzałem poerwszy raz od dawna bo weszło mi do głowy że nowa gitara to totalnie rozwiązanie wszystkich wczesnych oznak starzenia.

Było takie spotkanie u niejakiego Wróbla ponad 15 lat temu, gdzie był przegląd żywego inwentarza - z tego co pamiętam wyszło wtedy że większość urodziła się "jakoś w latach 80".

Anyway pigmej to był nie lada fenomen - z własnymi rytuałami przejścia typu uzyskanie kompletu legendarmych strun Bull's Moshnach. Ale dobrze że zdechł.  ;)

Moje wejście w to środowisko odbyło się via grono.net - jak ja się kurwa cieszę że nic z tamtych postów nie zostało. Tutaj trafiłem bo mi się źle wklepało seventstring.org, ale spodobała mi się homoseksualna energia tego portalu to zostałem.  :D