Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1752536 razy)

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
Mnie właśnie wkurwia jak ktoś o swoje błędy /niedopatrzenia/itp obwinia wszystkich tylko nie siebie. Mam tak w robocie, że jak coś jest nie tak to wszyscy są winni tylko nie ten co zrobił źle. To policjant jest chujem bo dał mi mandat bo zapierdalałem tam gdzie nie powinienem itd.
Rozumiem wkurwienie z powodu samej kary i z jej wysokości, ale Twój pierwszy post nie od końca (w mojej ocenie) to oddawał.

Czy ja jestem nożyczkami na stole, hmm nie wiem... Mam 2 dzieci, ale czy powinienem się czuć winny? Sam utrzymuję rodzinę bo żona od dłuższego czasu nie pracuje. Takie 1500 to dla mnie też kosmos i chuj by mnie strzelił,ale  winienie za to władzy (każda mnie wkurwia czy to pisy czy pozostali) jest takie sobie.

Życie jest i tak mocno ciężkie i jest tyle innych powodów do wkurwiania, że ja nie chcę być jednym z nich. Tak, że sorki nie było tematu. Życzę miłej reszty dnia, tygodnia, roku... Na pocieszenie jest to, że kolejny poziom kary za brak OC jest znacznie dotkliwszy.