Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1752577 razy)

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Grzybiarze na grupkach FB/OLX. Wystawiłem Gibsona i jeszcze tego samego dnia wyjebałem ze wszystkich grupek ogłoszenie bo jedyne co osiągnąłem to pełne wkurwienie.

Co kurwa ludzie mają w głowach, że wchodzą na grupę typowo pod ogłoszenia sprzedaży i uznają, że jak ktoś tam wrzuca ogłoszenie to po to żeby oni sobie mogli popierdolić bez sensu między sobą. Pierdyliard powiadomień bo jeden Mirek musiał się pochwalić, że ło panie kiedyś to te gitary po 3k chodziły. Inny Janusz, że skoro śmiałem wymienić gałki potencjometrów i piszę o tym otwarcie to kurwa na pewno coś kombinuje i gitara jest zjebana bo on ma Defila i gałek nigdy nie wymieniał. Kolejny Alojzy za to stwierdził, że wg niego skoro wymieniłem przetworniki to to już nie jest oryginalny Gibson i chuj. No i oczywiście stado baranów, że mnie z ceną pojebało itp.

Ja rozumiem, że ktoś może być biedny i go nie stać na gitarę. Ale czy musi się z tym aż tak obnosić? :facepalm: