Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698618 razy)

Offline maarioo

• Pr0
mnie wkurwia drugi gitarowy z mojego bandu. stroimy sie do F#, więc całkiem nisko, a chłop ma w swojej gitarze struny z okolic 10-60 i za chuj nie chce ich zmienić na grubsze (bo jak twierdzi - gra na tej gitarze w drugim zespole, a tam grają na szóstkach w standardzie i nie może mieć za grubych), przez co cały band nie stroi ( bo spróbujcie się nastroić struną 60 do F# i stroić ), poza tym twierdzi że się ustawia najlepiej z całej kapeli, podczas gdy wali samą górą, bez żadnego dołu i środka, co tak boli w uszy, że głowa boli ( nie słyszysz poszczególnych dźwięków tylko coś z rzędu "siara, siara, pisk, siara, siara, pisk" ).
starałem się już mu wytłumaczyć, że dla tego zespołu trzeba dużo zmian, ale każde 'nie stroisz', 'walisz siarą' odbiera jako atak osobisty, obraża się i grozi, że odejdzie z zespołu ( co akurat byłoby trochę niefajne, bo w mieście nie ma innych ludzi z siódemkami, w dodatku chcących i potrafiących grać taką muzę ).
normalnie aż bym zajebał z chęcią baranka w ścianę, bo ten zespół kosztował mnie ciężką pracę ostatnich dwóch lat, a tu taki kolo tak odpierdala.
« Ostatnia zmiana: 19 Cze, 2009, 16:15:07 wysłana przez maarioo »