Autor Wątek: GEJ PARTY - odsłona WARSZAWSKA  (Przeczytany 82534 razy)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
zdecydowanie Schpaddel Deluxe Custom na zdjeciu juz przerobiony przez chlopakow na bezglowkowego schpaddla steinburger deluxe custom - wioslo miazdzy.

A co do zlotu, to ja pozdrawiam Gospodarza :* Sinnera, Pshema, Artura, Jamesa, Wyska, Tadea, Purpla, Domasa, Monda, Toleina, Wybielacza i wogole kurwa wszystkich. Bylo zajefajnie. Kto nie byl niech zaluje, a wierzcie mi, jest czego. W koncu udalo mi sie napic z ziomami z ktorymi planowalem sie napic od dawna( ;) ) a przy okazji potestowac pare naprawde fajnych gratow. Ci ktorych uwazalem za fajnych gosci okzali sie przesympatyczni w rzeczywistosci, a i ciesze sie ze poznalem tych z ktorymi wczesniej wiekszych kontaktow nie utrzymywalem.

Pare gratow sprawilo ze mam GAS i to baardzo silny, miedzy innymi zachwycily mnie(kolejnosc dowolna): MMJP7 Sinnera, LP Wrobla, G&L Zorra(niby szostki, ale jakie!) i Ibek Nikta. Tube tape echo mnie zmiotlo i skopalo, Fulldrive 2 mosfet fulltone'a rowniez, reszta gratow po trochu kazdy.

Dziex chlopaki :* i specjalnie pozdrowienia dla tych co sie ostali do niedzieli ;)
« Ostatnia zmiana: 25 Maj, 2009, 13:18:58 wysłana przez Radek M »
No pain No gain !