Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324794 razy)

Offline selfslave

• Gaduła
No to srodowiska Narodowcow, ONR i wolnosciowcow tez pewnie sobie liza dupy na grillach w calym kraju :D
No oczywiście, że na prawicy też są pojeby i wzajemnie się wspierają, stąd napisałem, że jakby ktoś umieścił artykuły z mediów wprost związanych z neo-nazistami to tak samo bym zareagował. Zresztą nie wiem czy tutaj się nie zdarzyło, bo kilka razy na różnych forach ktoś umieszczał artykuły z Polonia Christiana, czyli od tych popaprańców z Instytutu im. Piotra Skargi. Tak samo Ci "wolnościowcy", którzy idą na wspólny marsz z narodowymi socjalistami to żadni wolnościowcy. Libertarianie razem z konserwatywną prawicą? Na jakiej podstawie? To nieporozumienie :|

@commelina , chyba nie do końca wiesz co piszesz. Z drugiej strony też masz ataki Antify na niewinne osoby i mamy wzywać chłopców z Młodzieży Wszechpolskiej i później chwalić ich, że to jednak fajnie chłopaki, bo komuś pomogli? Właśnie w tym problem, że te dwie grupy są równie chore i bojówki skrajnej prawicy spuszczą wpierdol nawet umiarkowanie lewicowym osobom, a lewicowe nawet umiarkowanie prawicowym. I dobrze wiem co piszę, bo ponieważ mam różne poglądy w różnych kwestiach to sam byłem po kilka razy atakowany przez obie te grupy. W tym nawet za sam wizerunek, bo raz naziole uznają, że wyglądam jak lewak, a raz anarchiści, że wyglądam jak naziol. Stąd jeśli nie miałeś z nimi styczności, nie usprawiedliwiaj ich proszę na podstawie jednego zdarzenia.
« Ostatnia zmiana: 01 Lut, 2018, 14:43:14 wysłana przez selfslave »