Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 313307 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Cóż, osobiście uważam ze taki p.Morawiecki nie jest zatrudniony jako papież czy tam przewodnik dusz i jako katolik :o uważam iż powinien być totalny oddział kościoła od polityki i czy cytowany w/w pan powiedział tak, czy inaczej, jaki sens zdania był, ano dla mnie już samo to, ze zajmuje sie tym, jest powodem do wkurwu tak samo jak i jego pierdolenie o rechrystjanizacji. No kurwa nie nawidzę jak mi sie politycy wpierdalają w zycie duchowe, w podejmowanie moralnych problemów typu bedziemy dążyć do tego by kobiety rodziły dzieci kalekie bo do tego sprowadzają sie słowa Kaczynskiego odnośnie przerywania ciąży w przypadku zagrożenia zycia i zdrowia dziecka, wiec  on kaze kobiecie urodzić takie dziecko. Problem w tym ze na tym kończy sie "wsparcie" państwa. Powiecie 500+ tak to jedyne co sie wg mnie im udało, tyle ze dlaczego samotna kobieta już nie uzyska tego na swoje jedyne dziecko, a jeśli bedzie musiała zająć sie takim dzieckiem chorym upośledzonym to dostanie 1477zł bez prawa zarobkowania.
http://www.spes.org.pl/twoje-prawa/swiadczenia-rodzinne/swiadczenie-pielegnacyjne?gclid=EAIaIQobChMIiqP5mM_D2AIVFS0ZCh14IAGoEAAYAiAAEgIMJfD_BwE

@selfslave  pytasz co przeoczyłeś, wg mnie sporo ale skoro uważasz sie za lepszego bo nie ogladasz TV ( przynajmniej tak to brzmi w Twojej wypowiedzi ze wiecej i lepiej widzisz )  to nie wiem czy ma sens pisać cokolwiek, bo przecież i tak nie masz na to wpływu, to na chuj sie denerwować. Może tylko jedno, faktycznie niedługo masz szanse juz w ogóle nie mieć na nic wpływu, po tym jak sprawnie państwo PiS zrobiło ustwe o ordynacji wyborczej i sądach. Ordynacja wyborcza jest teraz tak ustawiona, ze w zasadzie możliwość manipulacji przy wyborach jest ogromna, do tego sąd, który bedzie rozpatrywał skargi wyborcze, jako ze z nadania partyjnego ogłosić może ważnośc wyborów zanim ktokolwiek złozy jakąkolwiek skargę. Pozmieniane okregi wyborcze zostały tak dopasowane, by była jak najwieksza szansa wygrania wyborów nawet tam gdzie to sie do tej pory nie zdarzało, no ale ja to mam paranoję więc w zasadzie nie masz powodów do zmartwień no i w zasadzie juz nie masz na to wpływu więc na chuj masz sie wkurwiać. Zycze więc dalszego dobrego samopoczucia.

E: do ordynacji warto dodać iż obeszli konstytucję która mówi o min 5% by można brac udział w wyborach, oni tzn PiS określił to na poziomie 20% czym wywalił z udziału tzw ruch niezrzeszony, chodzi tutaj szczególnie o wybory samorzadowe gdzie w wielu miastach rzadzą tzw bezpartyjni, którzy dziwnym zrzdzeniem losu nie idą w zgodzi z linia PiS  ( to na pewno zdrajcy komuniści itd itd  wiec na pewno sterowani przes Sorosa zydów i niemców razem wziętych ) tak wiem moja paranoja ;)

« Ostatnia zmiana: 06 Sty, 2018, 16:30:02 wysłana przez commelina »