Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 313343 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Oj @selfslave  jaka nienawiść i do tego slepa, takimi tekstami wpisujesz sie w retorykę PiS bo skoro nie jestem za to znaczy ze mowa nienawiścci tak ? troche to marne. Nieufność i niewiara w cokolwiek powie nie jest dla mnie tożsama z nienawiścią. Zwyczajnien facetowi nie wierze i uważam za niezłego kombinatora po kreatywnej ksiegowości jaką odwaalił ze zwrotem VAT w 2016r czym uzyskał w 2017 tak rewelacyjny wynik na poczatku roku czym tak bardzo cały pis sie chwalił.
  Sam użyłeś kwesti wieku i jak to mówisz mentalności, to teraz sie zastanów troche z czego to wynika. Z czego wynikają takie porównania płynące z naszej grupy wiekowej i z Twojej.  Użyj Twojej trzeźwości umysłu i Twojego dystansu i powiedz skąd róznice ?

Moje zdanie jest takie, żyłem w komunie, w komunie sie wychowywałem, pamietam akcje SB i KC partii i naciski na mojego Ojca i znajomych Ojca. Przykro mi ze mam takie skojarzenia ale nie potrafie mieć innych bo pamietam co było i jak było. Słuchając Sasina jak sprowadza kazdą inna opinię niezgodna z linią partii do sloganów " totalna opozycja , cokolwiek to znaczy", walka polityczna, dbanie o interesy zagranicy itd itd to takie slogany na które ludzie łatwo sie łapią a jak wiadomo rzucone gówno zawsze sie gdzies przyklei, i własnie dlatego iż uważam ze trzeźwo patrze, pomny swoich doświadczeń, widzę te same zagrywki i podobne argumenty jak w latach słusznie minionych. Ja takich rządów które nie potrafia rozmawiać z sąsiadami nie chce, wstawanie z kolan to jakas kpina z ludzi. Mozna negocjować twardo nie obrażając nie pierdoląc głupot, niestety ten rzad twierdzi ze negocjuje twardo ale robi to tylko i wyłącznie na uzytek wewnetrzny bo takimi metodami wiele nie zwojuja na swiecie.
I tak sie zastanawiam czy Twoje uwagi do mnie maja mnie ośmieszyć czy co ? Reptilianie ? :o  hm no ok skoro tak sie dobrze tutaj czujesz z tymi rzadami to zyczzę dalej dobrego samopoczucia. W sumie zamiast uzywać takich domysłów co za chwile bede uważał, podaj może jakis konkret ze sie mylę, pokaż mi ze dobrze robia i ze kierunek jest zajebisty.
Pokaż mi co dobrego zrobił Macierewicz, Szyszko, Radziwił, Piotrowicz. Wskaż mi jak wspaniale wstajemy z kolan , bo pisząc mi o reptilianach pokazujesz wg mnie oczywiście jak bardzo nie dostrzegasz tego co sie tutaj odpierdala.
« Ostatnia zmiana: 05 Sty, 2018, 09:17:31 wysłana przez commelina »