Autor Wątek: Kto siedzi w smartfonach? doradźcie pilnie  (Przeczytany 27824 razy)

Offline vastio

• Gaduła
Miałem bardzo dużo androidów. Od tych tanich do higend. Wszystko to jedna wialka kupa... Baterie nie wytrzymują całego dnia do końca. Aplikacji od groma ale co z tego jak połowa albo wiesza się albo nie działa.. Niby prosto, niby dużo ale jednak do dupy .
Użytkuję intensywnie telefon. Internet, gry, programy itd.
Następna ciekawostka jest taka że te zjebane androidy po pewnym czasie jak dostają aktualizację to zasrywają się same w sobie. Np mam jednego dnia 1gp wolnego a następnego ni z gruchy ni z piertuchy 200 mb , WTF ? Nic nie wgrywałem, nic nie aktualizowałem ale miejsca brak. Do tego przymusowe aktualizacje... nie no świetnie.
Co do androidów to .. masz na karcie 15 gb wolnego ale jak już zawalisz ją jakimiś danymi to telefon zwalnia i to mocno...masakra..

Dziewczyna moja ma huawei p9. No i zaczynamy cyrk teraz. Sam się zaktualizował, no fajnie tylko że w tej pierdolonej aktualizacji ani wifi nie działa ani żaden internet do którego może się podłączyć.Chciałem zrobić downgrade ale niestety to w tym dziadostwie nie jest taki łatwe i muszę nad tym posiedzieć chwilę.

Znajomy ma Umi super na sell jak ktoś chce tanio jakiś tam tel. 450 ziko

No ale wracając do sedna. Kupiłem sobie iphona 6s plus. Tylko on ma normalne wejście na słuchawki.  Bateria ostrego katowania trzyma dwa dni (DWA Kurwa DNI!!!!). Kładę telefon na noc to spada 4% baterii. Wszystkie aplikacje działają tak jak powinny. Jeśli chodzi o sam telefon to nie mam się do czego przywalić. Akcesoria na allegro są tanie. Za szybkę hartowaną + pokrowiec zapłaciłym 13 zł gdzie w sklepie apple załaciłbym z 250. Mam w iphonie zawalone 95% pamięci i nie widzę różnicy w szybkości działania między stanem na chwię obecną a tym jak był praktycznie pusty.

Co do całego playa,orange,t mobile, plusa. Zapomnijcie o tym. Wyzysk kasy... A 2 mobile. 20 zł za nielimitowane smsy,rozmowy,mmsy. Internet 5gb ( 2 x szybszy niż w pozostałych 4 sieciach), następne 5gb ma taką samą prędkość jak najszybsza w playu. do tego jak masz za wolny internet to kasujesz limit transferu za 5 zł. 

Reasumując. Play,T-mobile,Orange,Plus won.
Android -Won
A2mobile i iphone- Siema :)
« Ostatnia zmiana: 02 Sty, 2018, 23:14:35 wysłana przez vastio »