Jesteście śmieszni z tym kopiowaniem. Jeżeli Tomek Mucha ma prawa do tej główki to niech poda Ormsbiego i połowę świata do sądu i na pewno wygra sprawę
A na czym Tomek się wzorował robiąc tę główkę? A dlaczego Skervesen skopiował korpus ostatniego modelu od Ibaneza RG?
A wiecie, że Metallice było przykro bo Gojira użyła tych samych 3 dźwięków spośród setek, co Meta na Master of Puppets?
Pierdzielicie Panowie i albo dajcie mi bana albo pozwólcie innym wypowiadać się na temat projektu lub spraw technicznych jego wykonania. Po to to wrzuciłem, a nie po to żeby wąchać zapach cebuli i buraków.
Pozdro
Miły panie w ten swiateczny czas pragnę tylko zwrócic pańską uwage na to ze cały czas mijasz się z prawdą, nie odnosząc sie zupełnie do tego co robisz bo to Twoja sprawa, jeśli jednak tykasz mnie i mojej firmy to tylko grzecznie sprowadzam Ciebie na właściwe nie przekrecone internetowymi bzdurami tory. Ostatni model gdybyś sie był mocniej przyjrzał to tylko nasz inaczej wymodelowany Raptor więc nieczego od Ibaneza kopiować nie musieliśmy no ale tego mogleś nie dostrzec. Natomist co do sądzenia sie, a i owszem moglismy to zrobić i niechybnie bysmy wygrali, jednak czy uważasz ze dobrze jest sie sądzić ze wszystkimi, skłócic ze wszystkimi ? W imię czego, ze sprzedamy kilka gitar więcej ? Niesmak jaki by po tym pozostał byłby ogromny a korzyści marne. Co innego gdyby to zrobiła duża firma wspomniany np Ibanez czy inny duzy gracz. Wtedy nie zastanawiaałbym sie ani chwili. Z Ormsbym zyjemy sobie dorze nie wchodzimy sobie w drogę, miejsca na rynku jest sporo, trzeba tylko nieustajaco szukać nie tracąc energii na syf. Pozdrawiam
E: teraz doczytałem o główce, tego tez możesz nie wiedzieć, to główka którą zaprojektowałem w latach 90tych i mam jeszcze taką w swoim ZAK'u czyli starym mayo zrobionym przez siebie samego ( bo tam pracowałem 11 lat to tak dgybys nie wiedział i nie, nie zajebałem pół ekipy jak to ktos na internetach opowiada, moje lata pracy tam to 87-98, także tak przemodelowany szur.
Czasami na serio lepiej przemilczeć niż p...ć głupoty.
Posty połączone: [time]23 Gru, 2017, 08:29:56[/time]
Kpisz czy o droge pytasz ?
Nie, serio pytam, czy macie zarejestrowane w urzędzie swoje pomysly jako patenty. Kształty główek, korpusów, może jakieś rozwiązania techniczne?
Tak mamy. I nie w urzedzie patentowym ale jako wzory zastrzezone