Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 313827 razy)

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Dwa linki nie działają.
Nie wiem też do czego dążysz wywodem. Skoro francuzi to nieokrzesańcy i sami demolują to mam się z automatu zgodzić na emigrację obcych kulturowo ludków + na zniesławianie narodu polskiego?

Idę zrobić kawę i powdychać trochę rodzimego smogu.
Mógłbyś np. przestać być takim ksenofobem. Ja na przykład tego nie rozumiem. Jak to jest, że człowiek wykształcony nie podejmuje wysiłku, żeby autentycznie dowiedzieć się czegoś o innych kulturach, a zamiast tego woli korzystać z tego, co ludzie niekoniecznie dobrej woli podadzą na tacy twierdząc, że to fakty?
Jak mowa o innych kulturach, to chodzi o oblewanie kwasem (duzo tego w Londynie), obrzezanie dziewczynek (pelno w UK i krajach skandynawskich), czy inne dobroci? Do tego dochodza takie kurioza, ze nie wolno na nich nic powiedziec, bo rasizm i ksenofobia, no i potem sie dowiadujemy o gangu gwalcacych nieletnie dziewczynki przez ludzi o "azjatyckiej urodzie". O tym duzo ludzi wiedzialo, wlacznie z policja ale nie zrobili nic z racji obaw, ze beda nazwani rasistami. Zreszta na nich nie wolno mowic muzulmanie, chyba ze w dobrym kontekscie. Jak w zlym, to azjaci.

Argument, ze nasi tez przestepstwa popelniaja jest argumentem z dupy. No bo skoro sa problemy z lokalsami, to sciagniecie kompletnie odrebnych kulturowo ludzi nie poprawi sytuacji.

Zreszta na chuj ich tu w ogole do tej Europy sciagac, kiedy im mozna na miejscu tam pomagac? Tylko to pewnie jest nie po nowoczesnemu.