Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 314522 razy)

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Ależ ja nie bronię w ten sposób PiSu. Na temat tego, co robią nie tak, mógłbym opowiadać przez rok i nawet nie liznąłbym tematu. Natomiast smuci mnie, że we wszystkim pomaga im "totalna opozycja". Ilekroć ludzie widzą te durne mordy na ulicach, to sobie myślą "Ale ich piecze dupa, bardzo dobrze im tak!". I gdyby PiS, na złość platformersom i całej tej zgrai przygłupów, chciał sprzedać ruskim Polskę, to bardzo dużo osób by im przyklasnęło, tylko po to, żeby zobaczyć jak Ci idioci się kompromitują i jaki mają z tym problem. Ja sam zauważyłem, że mam z tym duży problem. Ilekroć PiS wyjeżdża z jakimś durnym pomysłem, to przeklinam ich w duchu, ale niech tylko za chwilę zobaczę mordkę Petru, Schetyny, "na metr wgłąb" Kopacz i wszystkie te "gwiazdy" polskiej estrady, to przestaję się skupiać na tym co robi PiS, tylko zaczynam mieć radochę, że całe to towarzystwo HIV musi kręcić taki cyrk, żeby jeszcze trochę zaistnieć.
Im bardziej te platfusy drą mordę, tym PiS ma większe poparcie... I to jest przerażające...

Widziałeś te paski TVP.info, które wrzuciłem stronę czy dwie temu? Zupełnie nie ten kaliber. Tak samo zaproszonych gości w panelu dyskusyjnym? TVN mimo wszystko zaprasza też ludzi ze środowiska PiS do dyskusji. Nie mówiąc o fakcie, że jedno jest telewizją prywatną i jakby chcieli, mogliby zostać drugim trwam, tylko w drugą stronę, a drugie ma autorytet mediów publicznych.

Spoiler

To mamy inne telewizory, bo ja co przełączę na TVP, to Czarzasty kłóci się z Rachoniem i tym typem, który ciągle się przenosi i obecnie jest w nowoczesnej, ale imienia nie znam, bo nie przyznają się do niego nawet na oficjalnej stronie.
« Ostatnia zmiana: 25 Lip, 2017, 19:47:03 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo