Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 314509 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ty chyba serio nie oglądasz TVN'u.
Wczoraj powiedzieli, że 2mld polaków wyszło na ulice i Duda musiał ustąpić. Udało się i teraz jest rozłam w PiSie, i Petru ma już 107% poparcia w sondażu przeprowadzonym na próbie 70mln polaków. A Kaczyński to rosyjski agent.

TvPiS przedstawia fakty jednostronnie i wybiórczo, zaprasza tylko swoich speców i dobrze cenzuruje każdy materiał.
Natomiast TVN jest już na takim poziomie, że chyba nawet pudelek został daleko w tyle ze zmyślonymi sensacjami.
:o  Johnny PLS  tak sie rodzą plotki i obiegowe półprawdy. Po kilku niezłych akcjach TVPiS przestałem to oglądac bo to bez sensu. Są tak nachalni w opiniowaniu ze az smutni. Tylko ten kto wyłączył myślenie może w to uwierzyc co tam podaja, a to co dzieje sie na pasku TVP info to juz dla mnie i w mojej opinii totalna żenada.
W którym to programie powiedzieli to co podajesz bo to niemożliwe, skoro podawali na pasku sondaze w których była mowa o spadku nowoczesnej abstrahując od zakładanego Twojego żarciku ze 107procentami  itd.  A to ze Macierewicz zaczyna być podejrzewany o współprace lub kontakty z ruską agenturą zaczynam czytać w różnych zakamarkach internetu.
Gdyby tak jednak zastanowić sie do czego prowadza zmiany i próby zmian proponowane przez PiS to mozna sie zastanowić czy nie czynia tego bardzo na reke putinowi. Macierewicz rozbraja armie ( to tylko moja opinia i mam na to kilka wg mnie dowodów czyli jego posunięć, jego czyny mówią za niego ) a nie wzmacnia, nadrabia to gębą i krzykami o komunistach resortowych dzieciach postkomunnie zdrajcach itd itd. Kaczyński jest dla mnie kryptopolexitem i to co robi robi by wyprowadzić Polskę z Unii. Wiem wiem wielu z Was nie maiłoby nic przeciwko. Cóż zyłem gdy byliśmy po za i wole ten aktualny układ. Swoboda rynku, podróży, telefony itd wielu z Was rodząc sie już to miało i nie docenia. Jednak gdyby zabrać internet na kilka dni zakładam ze byłby dramat.