Przytaczasz w zasadzie zajebisty punkt z USA , dlaczego zatem ta ustawa nie ma czegoś takiego ?
No wtedy to opozycja dopiero darłaby ryja, że sędzia to nie robot, że nawet papież jest omylny, że błędy mogą się zdarzyć
bo są tak obłożeni pracą.
..Kolejna sprawa , kolegium ds wykroczeń, czy na serio wszystko trzeba przyrównywać do ormo zomo i tamtej strony , doprawdy nie można tego zrobić bez skojarzeń wybrać ludzi sensownych kazdy zaraz to komunista albo resortowe dziecko, wszystko negujesz . Daj jakiś przykład co dobrze odciążyłoby sądy i nazwij jak chcesz, ale daj coś co moznaby zmienić by sądy zajmowały sie konkretami a nie pierdołami.
Miałem kiedyś taka wścibską sąsiadkę która należała do ormo i zakładała swój mundurek po czym szła z milicją i kontrolowała samochody. W zasadzie każdy mój kumpel płacił przez nią kolegium, zawsze się dojebała, zawsze obserwowała ludzi z za firanki, stąd mój wstręt do instytucji jakim było kolegium.
Co do spiskowej teorii tez sie tego troche obawiam. Jeśli to była gra, to należy im sie oskar, królewskie zagranie. Mam nadzieje ze wyszło to przypadkiem. Swoją nadzieje popieram tym co słyszałem u Ziobry jak sie wypowiadał. Aż trudno mi uwierzyc ze to była mistyfikacja, choć niewątpliwie możliwa.
Czy Darth Vader znał wszystkie plany wielkiego imperatora ?