Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 314850 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Przy tej ustawie nawet wybory i ich ważność bedą w rękach Ziobry. Ja temu facetowi nie ufam i mam go bardziej za zawistnego człowieka niż sprawiedliwego i bez uprzedzeń. To mi po prostu wygląda na porzadek w sądach bo nie zgadza sie z wyrokiem we własnej sprawie, do czego oczywiście ma prawo, ale jakoś tak dziwnie mi sie ta cała sprawa lączy. SN uznał ze Kamiński został ułaskawiny bezpodstawnie , zły sad, Kaczynski przegrał z Gudzowatym, zły sąd. Sedzina która prowadziła sprawe Ziobry została zdegradowana inni  również dostali po głowie. Nie znam tych sędziów ale całość wygląda słabo i na małostkowość ze strony naczelnego prokuratora. To wygląda dokładnie tak jak we wrzuconym wyzej linku. Nauczyli sie tylko tego ze kto ma władze ten uciska, nie potrafią inaczej. Póki co niby nic sie nie dzieje, wg mnie to budowanie muru i zbrojenie sie by zaczac w całości wykorzystywać  pełnie władzy jaka teraz mają. Kaczyński nasiąkł ze tylko jedna partia ma władze i wszystko jest w jej rekach i taka polityke stosuje, jak za pzpr i to tego przed latami 70.