Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 315959 razy)

Offline Algiz

• Gaduła
Tego właśnie nie trawię, czy Twoim zdaniem "zdaje sie, że" jest jednoznaczne z faktem? Mówiąc tak wpisujesz sie w rzucanie gównem po omacku , zawsze coś sie do kogoś przylepi. Poczekajmy może nawet na ten niezbyt wg mnie uczciwy "proces" , może uczciwy to złe słowo, ale skupiony tylko na jednym wątku, tuskowym wątku.....

Za bardzo się podniecasz, jakby to Ciebie osobiście dotyczyło. Są pewne przypuszczenia, więc gościa trzeba przesłuchać na tą okoliczność. Nikt przecież nie przesądza o jego winie ! Niestety Polski sąd na razie nie może tego zrobić, bo znając dyspozycyjność sędziów ( zwłaszcza tych na telefon ) młody Tusk przyniósłby usprawiedliwienie od taty że do sądu stawić się nie może. Trójmiejska prokuratura już parę wniosków w sprawie AG uwaliła.

A co się tyczy skoków to " zdaje się" :) że jest coraz więcej dowodów na to , że w tą sprawę zamieszanych jest kilku smutnych panów z WSI i to oni wyprowadzili pieniądze, ale myślę że i ta sprawa wcześniej czy później będzie wyjaśniona.

Pisałeś coś o nie kalaniu własnego gniazda ? Przecież to Schetyna jako główny plan działania totalnej opozycji (ja ją sam określił) przyjął zasadę ....ULICA I UNIA EUROPEJSKA... to są jego słowa.

« Ostatnia zmiana: 10 Mar, 2017, 21:19:50 wysłana przez Algiz »