Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316540 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Osobiście tylko słuchałem i czytałem wypowiedzi gen Polko .
http://www.rp.pl/Rzad-PiS/170219865-Gen-Roman-Polko-o-wypadku-Beaty-Szydlo-Cos-jest-nie-tak.html

Z drugiej sytrony czy trzeba byc geniuszem zeby nie skojarzyc pewnych faktów ? Macierewicz - kierowca znajomek z dawnych czasów, ciekawe jakich skoro jeden walczył w KOR a drugi w służbach PRLu. Czystka w BOR SKW MON , trzeba nam jeszcze czegoś więcej ? Wywalony pilot który w zasadzie uratował dupe śp Lechowi Kaczynskiemu. To wszystko układa sie w jedna smutną całość, przynajmniej dla mnie.

Posty połączone: [time]11 Lut, 2017, 12:49:56[/time]
Jeśli to samo dzieje się w służbach specjanych i w MON to  zaczynam się poważnie bać. Niestety są wszelkie tego przesłanki, patrząc po ostatnich rezygnacjach i dymisjach generalskich.
Też słyszałem o niepancernym Audi. Jak to będzie potwierdzone, to nic tylko zasłonić potylicę na zawsze. :facepalm:

A ja się nie boję. Już raz straciliśmy większość najważniejszych osób w państwie i owszem - był chaos z tym związany, ale ludzi zawsze można wybrać innych.

Zwłaszcza, jeżeli aktualni próbują się zabić.

Pamietaj ze to wszystko bardzo wiele Polskę kosztuje a nas na to nie stać. I nie myślę tutaj o sprzecie a o wykształconych i z doświadczeniem ludziach. Tego wbrew pozorom i co widac po ostatnich wydarzeniach tak łatwo sie nie zmienia lub nie zastępuje. Jeden taki tez próbuje zmienić historie i byc drugim Piłsudskim i co ? ;)

« Ostatnia zmiana: 11 Lut, 2017, 12:52:25 wysłana przez commelina »