Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316631 razy)

Offline Algiz

• Gaduła
...
Dlatego wstawia się taki znaczek (....) Odnosiłem się do tej części twojej wypowiedzi.
.

No własnie a po "Giertychu" tego nie zrobiłłeś co tworzy co najmniej dziwną moja wypowiedź.
Gronkiewicz nie jest w rządzie, owszem jest w PO ale ją mozna było uwalić a W-wa tego nie robiła.
PiS w niczym nie ułatwiał rzadzenia PO, choc oni sami tzn PO samo sobie chyba najbardziej utrudniało.
To co teraz odwalaja traktuję jako chwytanie sie brzytwy. I co przy okazji dla mnie jest wstretne zamiast upierdolić posłów za blokowanie i okupowanie sejmu publikują zdjęcia ludzi manifestujących przed sejmem. Nie mają jak sie dobrać do lub co gorsza NIE CHCĄ dobrac sie do posłów ( co wpisywałoby mi sie w całość tzn wieczne mówienie o złodziejach i zdrajcach i nic z tym nie robienie ) to zastraszaja ludzi publikując ich wizerunki. My nie wiemy czy ci ludzie tam po prostu byli czy to ci co rzucali sie pod koła, ale efekt społeczny jest. To dla mnie jest beznadziejne posuniecie p.Bałaszczaka
To wszystko co piszesz to tylko to co ci się nie podoba w rządach PiS. Ale porównywanie obu tych partii nie ma sensu. Wymień afery za które odpowiada PiS, a ja wkleję kilkadziesiąt afer za którymi stoi platforma, które naraziły  państwo na miliardowe straty i podlegają już nie pod ocenę polityków,  a pod prokuratora.
« Ostatnia zmiana: 19 Sty, 2017, 15:19:08 wysłana przez Algiz »