Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Do nucenia podczas wieczerzy wigilijnej. 4,5 miliona odtworzeń na yt i rośnie.CytujImpra jest tu a ludzi w pizduCzuje tą moc bo naćpany całą nocBalet jest tu ludzi ze stumam białą moc i lecimy całą noc [2x]Ja pierdole impra w kurwę dzisiaj pewnie chuja urwębędę ruchał jak jebnięty wciągnę węża,spale skrętyBarman podaj coca cole to se węża tam w pierdoleniech mi nos trochę odpocznie bo ja lecę cało rocznieszykuj skocznie zaczynamy zaraz się sponiewieramyBarman już węgorza łowi my jesteśmy już gotowipędzi ta lokomotywa jedna setka i dwa piwaczyli kurwa laska twoja dalej laska targaj gnojaTo nie kutas to jest Bobi on ci w pipie dobrze zrobimów mu Bobi duża knaga go nie zważy nawet waganie ma kurwa takiej wagi dzisiaj w pipie doznasz magiijestem nagi w samych butach bo kurwy tańczą na fiutachImpra jest tu a ludzi w pizduCzuje tą moc bo naćpany całą nocBalet jest tu ludzi ze stumam białą moc i lecimy całą noc [2x]Ty już kurwa oszalałaś najebana w koncie szczałaśi rzygałaś w męskim klopie leżysz jak czopka w croppieziomek kopie Transwestytę bo się przebrał za kobitęi niech kopie dziwoląga niech mu wypierdoli gonga.Halo halo co się dzieje nawet dj wódę chlejetaki z niego ura bura ze sam na parkiecie hulano i dobrze o to chodzi bawmy się póki młodziniech zaszkodzi nam na zdrowie jak jebniemy se po sowiemam w głowie niezły lot zapierdalam jak ten kotmiał miał kotek miauczy jedna kreska nie wystarczyw nosie haraczy w dupie ogień bo kurwa jestem bogiema z nałogiem sobie radze chociaż ledwo się prowadzęImpra jest tu a ludzi w pizduCzuje tą moc bo naćpany całą nocBalet jest tu ludzi ze stumam białą moc i lecimy całą noc [2x]
Impra jest tu a ludzi w pizduCzuje tą moc bo naćpany całą nocBalet jest tu ludzi ze stumam białą moc i lecimy całą noc [2x]Ja pierdole impra w kurwę dzisiaj pewnie chuja urwębędę ruchał jak jebnięty wciągnę węża,spale skrętyBarman podaj coca cole to se węża tam w pierdoleniech mi nos trochę odpocznie bo ja lecę cało rocznieszykuj skocznie zaczynamy zaraz się sponiewieramyBarman już węgorza łowi my jesteśmy już gotowipędzi ta lokomotywa jedna setka i dwa piwaczyli kurwa laska twoja dalej laska targaj gnojaTo nie kutas to jest Bobi on ci w pipie dobrze zrobimów mu Bobi duża knaga go nie zważy nawet waganie ma kurwa takiej wagi dzisiaj w pipie doznasz magiijestem nagi w samych butach bo kurwy tańczą na fiutachImpra jest tu a ludzi w pizduCzuje tą moc bo naćpany całą nocBalet jest tu ludzi ze stumam białą moc i lecimy całą noc [2x]Ty już kurwa oszalałaś najebana w koncie szczałaśi rzygałaś w męskim klopie leżysz jak czopka w croppieziomek kopie Transwestytę bo się przebrał za kobitęi niech kopie dziwoląga niech mu wypierdoli gonga.Halo halo co się dzieje nawet dj wódę chlejetaki z niego ura bura ze sam na parkiecie hulano i dobrze o to chodzi bawmy się póki młodziniech zaszkodzi nam na zdrowie jak jebniemy se po sowiemam w głowie niezły lot zapierdalam jak ten kotmiał miał kotek miauczy jedna kreska nie wystarczyw nosie haraczy w dupie ogień bo kurwa jestem bogiema z nałogiem sobie radze chociaż ledwo się prowadzęImpra jest tu a ludzi w pizduCzuje tą moc bo naćpany całą nocBalet jest tu ludzi ze stumam białą moc i lecimy całą noc [2x]
Kapitan Kox, Kox, pociągnie dziś w nosKapitan Kox, zajebie dziś w nosKapitan Kox, Kox, pociągnie dziś sztosKapitan Kox będzie walczył całą nocKapitan K zajebie koksu, na miasto pójdzie zabawić sięKapitan K wali prosto z mostu, jeb, jeb, jeb, jeb, jeb, jeb, jebKapitan Koks nigdy nie wymięka, idzie jak burza przez miasta, wsieNa zakrętach wyje rozjebana beemka, na tyłach auta gang bawi sięZagramy koncert dziś, u Ciebie na rewirach bratNie dygaj siostro, to tylko z Albanii GangTo dla naszych fanów, jeden z tych numerówKręć swoją dupą, a Ty rozdaj cały hajsSłuchaj muzy z serca, nie tych pojebówPozdrawia wasz Król i cały gangPer orisz ahmisz, eriszisz or ir ram mam dam Keszke rumeszke ru me rihiszida i ram pam pamKapitan Kox rozjebie, rozjebie czaszki wszystkim WamRefren:x2Kapitan Kox, Kox, pociągnie dziś w nosKapitan Kox, zajebie dziś w nosKapitan Kox, Kox, pociągnie dziś sztosKapitan Kox będzie walczył całą nocKapitan Kox zajebał w trąbę, a w trakcje zaczęła się moja zwrotkaJebnęli z nim też jego ziąble dobrego koksu z ciepłego spodkaRobi się wiosna wychodzi słońce, nad ranem na trawie pojawia się rosaBudzi się trzech jebniętych Albańców, a pan Kapitan już wali do nosaKtoś dostał chyba strzała na ryj, a jeśli nie to go to dzisiaj spotkaPop wypierdala z kopa drzwi, wyleciały z hukiem, wchodzimy do środkaChyba urywa mi się film, szkoda, bo chciałem cię dzisiaj spotkaćNieważne, później, zamknij ryj, jebnijmy szczura, a nie kurwa fotkaKapitan Koks i jego ferajna, zapierdoli dziś dobrze w nosaNie powstrzymasz tego z całej siły, jebnij krechę, spalmy papierosaKapitan Kox, zajebie dziś w nosTo będzie sztos, rozjebie cały sosNie pomoże nawet święty turecki, agent 07 i Kapitan KlosKapitan K na pełnej kurwie, z cała brygadą wali po kipieNie będzie dzisiaj nic innego, tylko siekanko towaru na klipieKapitan K to jest bandyta, wiozła nas dzisiaj do niego taryfaŁadnie płacimy, jesteśmy kwita, ktoś zastrzelił w nocy szeryfaRefren:x2Kapitan Kox, Kox, pociągnie dziś w nosKapitan Kox, zajebie dziś w nosKapitan Kox, Kox, pociągnie dziś sztosKapitan Kox będzie walczył całą noc