Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Amal_68 w 09 Wrz, 2016, 19:42:14Opiłek w oku. 3 okulistów w "mieście". Żaden Ci go nie wyjmie, bo pracują pojedynczo, a do tego potrzebne są (sic!) 2 osoby. Przegonili mnie wczoraj z 10km, po czym dostałem zaproszenie do Lublina lub Białej Podlaskiej. TO jest kurwa dramat SpoilerTydzień wcześniej i bym sobie poszedł do jakiejś ładnej, cycatej Polki w Niemczech.Miałem 3 zardzewiałe opiłki w oku jakiś czas temu i nie miałem problemu u okulistki z ich usunięciem. Kwestia ludzka. Jeszcze dostałem zjebkę, że nie noszę okularów ochronnych, ale lekarka była na tyle urodziwa, że totalnie to olałem
Opiłek w oku. 3 okulistów w "mieście". Żaden Ci go nie wyjmie, bo pracują pojedynczo, a do tego potrzebne są (sic!) 2 osoby. Przegonili mnie wczoraj z 10km, po czym dostałem zaproszenie do Lublina lub Białej Podlaskiej. TO jest kurwa dramat SpoilerTydzień wcześniej i bym sobie poszedł do jakiejś ładnej, cycatej Polki w Niemczech.