Ja mam Geniusy model SP-HF1250X ( już ich nie robią). Przerzucałem kanały basowe z tyłu na przód. Są z MDF - u i to dość twardego . Kupione w 2008 roku i nauczyłem się ich słuchać . Moim zdaniem nie przebarwiały aż tak dźwięku żeby nie można było by się pobawić w robienie muzy. Z resztą można było dobrze zrobić korekcję tym co ma na na gałach z przodu. Jako budżetówy sobie chwaliłem, ponieważ na nic innego mnie nie było stać. I tak do tej pory się na nich bujałem właściwie...8 lat. Niestety przedwczoraj jebnął mi jeden kanał. Musze znaleść jakiegoś elektronika co by zerknął co tam walnęło. Z poziomu bidoka jakby ten model robili jeszcze to bym polecił innym bidnym którzy kasy ni mają a chcą coś robić na początek
Posty połączone: 02 Maj, 2016, 15:44:40
Ja mam Geniusy model SP-HF1250X ( już ich nie robią). Przerzucałem kanały basowe z tyłu na przód. Są z MDF - u i to dość twardego . Kupione w 2008 roku i nauczyłem się ich słuchać . Moim zdaniem nie przebarwiały aż tak dźwięku żeby nie można było by się pobawić w robienie muzy. Z resztą można było dobrze zrobić korekcję tym co ma na na gałach z przodu. Jako budżetówy sobie chwaliłem, ponieważ na nic innego mnie nie było stać. I tak do tej pory się na nich bujałem właściwie...8 lat. Niestety przedwczoraj jebnął mi jeden kanał. Musze znaleść jakiegoś elektronika co by zerknął co tam walnęło. Z poziomu bidoka jakby ten model robili jeszcze to bym polecił innym bidnym którzy kasy ni mają a chcą coś robić na początek i mam w nosie opinie i śmichy burżujstwa co ma paczki za hoj wie ile