Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324836 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
@g-zs umówmy się, skomentowałeś ze dwa moje wpisy w bardzo prześmiewczym tonie, i to jest cała twoja aktywność w tym wątku.
Wątek nie istnieje dlatego, że ty zaszczycasz nas swoją obecnością, i czytasz go od czasu do czasu, ale po tym wpisie, to już nie masz zamiaru go firmować swoją wspaniałą postacią, więc należałoby go chyba zamknąć, no bo skoro @g-zs nie będzie już go czytał, to po co ma istnieć?

Ja uważam, że Max Kolonko jest uosobieniem rzetelności dziennikarskiej, która zawiera się w czterech punktach.
Mam prawo tak uważać? Mam.
Mam prawo uważać, że TVN to ściek? Mam.
Ty masz prawo mieć odmienne zdanie, i ja nie będę wypisywał, że od teraz to ja już nie piszę, i nie zaglądam tu, bo ten bzdet, który napisał @g-zs to zakrzywił czasoprzestrzeń... no sorry, ale to tak z lekka trąci megalomanią jak dla mnie...
Jaśnie oświecony g-zs vs biedny wsiok, który wie co zje...
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.