Chyba na pewno
![;) ;)](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/wink.gif.pagespeed.ce.8Fgga7j_cy.gif)
nie zgadzam sie z moim przedmówcą. Owszem OT jest ważna, bardzo wazna ale my nie mamy czasu na takie zabawy od podstaw i zmiane wszystkiego. Jest kasa przeznaczona na zakupy i modernizacje i o ile zaniedbali serwisowanie w pierwszym momencie Rosomaka o tyle poszli po rozum do głowy, wiec jest nadzieja ze i tutaj nie dadza dupy. Jakby rusek wjechał tu swoim sprzetem, to OT to stanowczo za mało. Na dzisiaj wygląda to tak ze w praktyce nasze samoloty są uziemione poprzez brak antidotum na oplot z Kaliningradu. To co mamy to dobre radary, ale tym to na razie krzywdy nikomu nie zrobimy.
Co do rent i emerytur to też dziwie sie ze Ty to mówisz który w urzedzie pracowal czy pracuje wiele lat.
Za czasów tej pani do której piła Pawłowicz nie było z czego odkładać, o czym Ty Przemek z całym szacunkiem dla Ciebie pierdolisz. Wiem ile zarabiał mój teśc i ten faktycznie olewał i przebimbał ale teściowa i wielu innych ludzi zwyczajnie ledwo wiązali koniec z koncem. Mogli nie mieć dośc sił nie mieć warunków , stan zdrowia dojazdy itd itd jest wiele powodów i uwarunkowań dla których nie wszyscy mogli poradzić sobie w zyciu i taki czlowiek jak Pawłowicz, każdy poseł powinien miec w sobie dużo empatii a nie wyjedzzac z tekstami o zazdrości. Dla mnie, pomijając wszelkiej maści gazety i politykę, zachowała sie jak szmata i wyleciała z argumentami niczym z armatą na komara.
Co ciekawe ze gdy Braun mówi o wieszaniu i rozstrzelaniu to mówi prawde a gdy mowi sie ze Antoni i Ziobro to oszołom to są oszczerstwa i nieznajomośc tematu, hm ...