Nie Przemek, to to taka wisienka na leczo
![;) ;)](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/wink.gif.pagespeed.ce.8Fgga7j_cy.gif)
A odnośnie teczy, w nastepnych wyborach prezydenckich, o ile Kaczyński pozwoli by sie odbyły, bo może sie okazać ze bedą niekonstytucyjne i zostaną odwołane, głosuję na Biedronia, o ile on sie zdecyduje kandydować.
Ważne jest ze teraz wg MON cytat : " Wiara naszych żołnierzy na dzisiejszym nowym polu walki ( wojna hybrydowa) jest gwarantem naszego bezpieczeństwa" .
Dla nich obrona terytorialna jest najwazniejsza i tym sie teraz głównie zajmują. Ok niech sie zajmują ale cała reszta wszystkie przetargi i modernizajce wstrzymane. Na czołg sredni całe szczescie, na BWP dopiero teraz zauwazyli ze nasz przemysł nie da rady tego już zrobić bo mają niemal cały pakiet wypełniony. BWP miał byc gotowy do 2018 ale już Jest zajebiście.
@gizmi7 niestety wczoraj to czytałem, "powstaną więc pomniki, jesteśmy bliżej prawdy" itd itd. Nie mogę no nie mogę.
Czy ten facet ma inny temat ? Czy dla niego liczy sie cokolwiek innego niż pomniki ? Z kim on bedzie walczył jak juz postawi ten pomnik ? Zadnego innego celu w zyciu ?