Chcąc nie chcą musze sie z Wami zgodzić. Epitety ad personam są słabe. Niestety jest wiele rzeczy obok których nie da sie przejśc normalnie i spokojnie.
Dżony mówisz ze jest ból dupy, no jest ale czy dlatego ze jest inna miotła czy dlatego ze ta miotła obiecała dobrą zmianę. DLa mnie póki co nadal tej dobrej strony nie ma.
Zrobili nagonkę na Wałęsę, grzebią ile sie da w aktach i szukają kolejnego dowodu, wytłumacz mi zatem dlaczego nie przeszkadzają im byli wysoko postwieni kacyki z pzpr , tow. Jasinski dzisiaj Prezes orlenu i członek rady nadzorczej NBP
Prokurator wsadzający za kraty w prlu dzisiaj przewodniczacy sejmowej komisji sprawiedliwości. Ziobro dla mnie osobiście odrazająca postać. Prezydent który miał łaczyc polaków przynajmnie wg słów z kampanii co wczoraj mówił w Otwocku ? Miałem nadzieję ze pokażą klase, no kurwa pokazują. Trybunał, ok Po zjebała sprawe ale tez miałem nadzieję ze uwalą tych nadprogramowych sedziów i wyprostują sprawę, czyli pokażą dobrą zmianę sprawiedliwą i zgodną z prawem i konstytucją. Widać jednak nie chodzi tutaj o dbałość o konstytucję o sprawiedliwosc, tylko o jej totalna zmianę o wprowadzenie Jarkowej wizji Polski i prawa i sprawiedliwości, ale tylko widzianej oczami Jarosława.
Ktos fajnie to ujął : stoi Ziobro a obok niego Kaczyński " Jam jest prawo a ja sprawiedliwość"
To jakie umocowania prawne nadane zostały panu Ziobro pozwala mu na robienie dokładnie czego chce a wszelkie działania niezgodne z jakimkolwiek prawem mogą byc tłumaczone wyższym dobrem społecznym które nigdzie nie zostało zdefiniowane. Cały czas powtarzane slogany o tym że "oderwało ich od koryta to jęczą" to ja sie pytam od jakiego koryta mnie oderwało ze jecze ? To ich i tylko ich działania pokazują jak źle w moim mniemaniu rządzą.
Mnie już nie interesuje poprzednie osiem lat którymi oni non stop sie zasłaniają. Oni przyszli pokazać nową jakość, no to ja taka jakość uznaję za bubel i zgłaszam reklamację.