No i sie kurwa znowu zaczyna.
O Pis mam swoje zdanie i nie znam lewackich szmatławców bo ich nie czytam. Jeśli uznajesz tvn24 za lewackie to tak nie przeszkadzało mi takie ujadanie na PIS. Ale na litość nie łącz tego z poklaskiem dla Tuska jak to masz w zwyczaju, a później mówisz ze nie widzisz konsekwencji.
Moja niechęć do PIS nie wynika z miłości do PO. Wg mnie tez powinienes wyjśc z tego typowego dzielenia na takich i owakich. Trudno, widzę, zrozumiec Tobie, ze można być gdzies indziej, nie koniecznie w centrum czy pisowskim czy peowskim. Gdy to zrozumiesz może i dojrzysz konsekwencje.
Dodam jeszcze ze to dzięki Tobie zacząłem fogle zaglądać na takie strony jak niezależna, republika itd. i jestem nimi tak mocno zniesmaczony, ich językiem i taką samą stronniczością jaką Ty zarzucasz szmatławcom lewicowym tvnowi bolkom i innym. To dla mnie pseudo patriotyzm nie chce w czymś takim uczestniczyć, nie chę sie pod takimi działaniami podpisać. Często wypowiadają sie tam wielcy katolicy i jako katolik jestem taka postawą pełną nienawiści niepokory i braku miłości bliźniego zasmucony.
Nie chce takiego patriotyzmu i takiej dbałości o kraj jak tam reprezentowane, i co poradzisz , nic nie poradzisz.