(...) Konkretnie: znajdź mi badania, że szczepionki są szkodliwe. Konkretne i z pism z IF. Wtedy przedyskutujemy je.
Ja dałem konkrety i nawet Ciebie nie zaczepiałem. Natomiast stwierdziłeś w pewnym momencie, że warto by było mnie oceniać.
Ja oczekuję konkretnych argumentów i merytoryki jeśli już się mnie przypieprzyłeś. Czy jesteś w stanie dźwignąć temat?
Znasz takie określenie jak lobby? W zależności od tego, kto akurat funduje lekarzom wakacje, pacjenci będą żarli leki albo od GlaxoSmithKline, albo Pfizer, itd...
Słyszałeś o szczepionkach na raka szyjki macicy? Moja koleżanka odeszła z firmy po tym, jak kazali jej ukrywać śmiertelne powikłania poszczepienne u 12 letnich dziewczynek...
Chcesz gadać o faktach, ale pierdzielisz coś cały czas o EBM, to się zdecyduj, albo fakty, albo opracowania i badania robione konkretnie pod jakąś firmę, mające ją przedstawić w samych superlatywach... śmiertelne przypadki?? Oh, to tylko wymysły ludzi z lasu...
Lobby srobby.
Prosiem o konkrety a nie płacz.
Ojoj. Pojęcia nie macie na czym polega EBM i naukowy świat medycyny. Bazujcie na plotkach.
To jest kolejny przykład potwierdzający, że jesteśmy w fazie trzeciej rozwoju populacji.
Uwstecznienie jest typowe dla prosperity. Kiedyś rzeczywistość zweryfikuje wasze poglądy, ale będzie późno.
Dla jasności: świadomy jestem patologii w moim środowisku.