Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 321163 razy)

Offline guzie

• Gaduła
  • aj- Vai
Pierdolę taką wolność, w której szaleją epidemie Polio, bo paru "wolnych" ludzi wymigało się od szczepionek.
Se zabiorę raz głos :)
A ja pierdolę przymusowe kompleksowe szczepienia wraz z karami finansowymi za nieprzyjmowanie furmanki szczepień od których np. taka Szwecja odchodzi. Normy rtęci(!) i innego syfu w szczepionkach poprzekraczane o setki razy, powikłania ukrywane przez jebane lobby lekarskie, to jest góra lodowa ukrywanej wiedzy- nie szamańskiej. Jak słyszę o faszerowaniu ludzi antybiotykami i szczepieniu przeciw grypie (które jest na skutek ciągłych mutacji celowaniem dupą w kometę halleya)  to mi się śmiać chce. Trzeba wpierdalać witaminy i ruszać się trochę- odżywianie to podstawa immunologii!:) Zaszczep się jeden z drugim raz na grypę, a zobaczysz jak Cię rozreguluje i jak bez tej szczepionki nie będziesz mógł żyć co sezon.
(ale lekarze będą latać w grupach 200 osobowych na Seszele za te pieniądze- znam dobrze temat)
Mam nieszczepioną sześcioletnią córkę (dla równowagi też nieochrzczoną) i zapierdala jak Mayones Regius :P