Faktycznie az się wierzyć nie chce, ze to może wypisywać dziennikarz na poziomie, co tam dziennikarz, zwykły człowiek by tak nie napisał. I od razu skojarzenie ze "zwykłymi " ludźmi w kodzie. Kurde jesli te jego wpisy wszystkie są jego, to albo cos wie czygo my nie wiemy, albo cos kombinuje.
Pivo, pokazujesz głosy tylko nam przychylne, było jednak kilka takich uwag, które trudno odrzucić o czym z reszta pisałem w spoilerze. To samo zdanie dalej mam odnośnie donoszenia na swój kraj czyli o ludziach gorszego sortu, PIS niestety mocno w tym przodował w PUE w latach 2010-14 , Ziobro i jego kompani co chwila wnosili o dyskusje o Polsce z zarzutami i nie tylko o smoleńsk chodziło. Dla mnie są mistrzami w odwracaniu kota ogonem i im to faktycznie uchodzi i ludzie łykaja to jak żaba muł i ciemny lud to kupuje.
Oby nie sprawdziły sie słowa klasyka "PO was tak nie wyruchało jak was PIS wyrucha"
Oczywiście dalej mam nadzieję ze zrobią chociaż w miarę ład i porządek byle bez "ich" sprawiedliwości.
Tak jak uznaję winę PO w tym całym syfie tak samo uważam ze mamy doczynienia z dalszym politycznym zakłamaniem i to bez trzymanki, no ale ideologię to PIS potrafi dorobić.
Przed wyborami Polska w ruinie dzisiaj wg słow p.Premier sama zajebistość
Akcja z TK po to by dać większość opozycji , jak to wczoraj usłyszałem to mało z kanapy nie spadłem.
Miliom ukraińców przyjetych do nas jako uchodźcy, kolejna kpina. przez ostatnie 13 lat ok 4 tys sie zgłosiło.
reszta owszem przekroczyla ale w99% zyje tu na czarno wiec panstwo zadnej pomocy nie udzieliło.
I jescze kilka innych kwiatków.
I zeby nie było to sie powtórze nie jest to atak na PIS tylko wypunktowanie ze tez kłamią w imię własnych potrzeb i dorabuiania rzeczywistości.
Niestety uważam ze to co robią to robią by Kaczynski spełnił swoja wizje Polski.
Sorry pivo polubiłeś być może za wcześnie, później troche dopisałem