Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 320499 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@13 @wrobelsparrow  ja mowie o tym jaki pis jest w swoich reakcjach i gadkach równie smieszny jak reszta, a wy mi o rzeczy oczywistej ze ruski bezczelnie spaprali sledztwo. Zgadzam sie z Wami ze PO straciło szanse zamknąć morde pisowi, ale tez uważam ze nie mieli szansy na to, ponieważ ruskowi było zbyt na reke taki stan rzeczy. IMO nie było zadnego zamachu a tylko to, ze rusek takie sytuacje wykorzystuje do granic możliwości, ich celem wg mnie, było to co sie dzieje czyli skłócenie i podzielenie narodu Polskiego w nastepstwie czego osłabienie roli Polski w UE, po czym być może osłabienie a może i rozwalenie UE co własnie sie dzieje. Na niczym bardziej ruskowi nie zależy jak na słabej grubej spasionej kapitalistycznej europie ze swoją poprawnością polityczną itd itd. Nie ma chyba lepszego PR na ruski.
Wmowią ludziom co chca zamydlą nasciemniaja a głupia europa im wierzy.
Wracając do Smoleńska samo to ze teraz PIS wymyślili aby sledztwo objeło czas remontu wg mnie swiadczy o tym, ze nie mają jasnych dowodów na zamach bezpośredni.
Co do poczynan ruska bardzo ładnie pokazał to wypadek ich samolotu w Egipcie, szybko krótko i sprawnie, więc nie ma co mydlić sobie oczu i nie musicie mnie przekonywac do rzeczy oczywistych, spójrzcie tylko ze PIS gdyby postepował w sposób ujme to, cywilizowany a nie na wariata, uzyskał by zdecydowanie więcej, niestety oni robią to na hurra, po drodze zrażą do siebie sporo ludzi i moim zdaniem nie osiągna takiego sukcesu jakby mogli.
« Ostatnia zmiana: 14 Sty, 2016, 15:55:35 wysłana przez commelina »