Taka mała podpowiedź:Spoiler Szukaj używek
Głupi nie jestem, śledzę używki od paru miesięcy już
Tyle że goddammit wszystkie używki w tym regionie to właśnie 25.5". Niedaleko mnie jest tani Xiphos 7 chociażby, ale tak dziwacznego korpusu bym się nieco bał, plus - ponownie - mniejsza skala.
Jedyne co to Schecterki (ale - znowu - tanie Schectery = grube kije od bejsbola, a mi jako fanowi Ibków nie po drodze) i Jacksony właśnie. Czy tylko ja robię agresywny jak czytam takie wpisy? Miałeś chociaż jakiegokolwiek Schectera z tańszych i nowszych serii? No chyba, że masz dłonie 4-letniego chłopca, no to ok, może faktycznie coś być na rzeczy Zaproponowałbym Ci wówczas Omena 7 Extreme/Demona 7, no ale cóż...Nie chciałem zdenerwować
Przyznam, że nie tykałem Schecterków, ale nie mam nawet gdzie ich dotknąć. Jedyne co to swego czasu bawiłem się sześciostrunowym Revengerem znajomego i gryf był kompletnie niewygodny, niestety. Jedyne co aktualnie widzę z Schectera na OLXie to Hellraiser (pomijając Omeny właśnie), a wszelakie opinie jakie czytałem nie kojarzyły gryfu w Hellraiserze z wybitną wygodą gry...